My Fav. Place

Wednesday, 30 May 2012

Lelaki Manja

selalu kita dengar isu pompuan manja
tapi beli sebut je lelaki manja aku tak dapat bayangkan macamne rupenyer
geli geleman pon ada, kejap2 terpeleot, kejap2 sentap, kejap2 moody
eh bukan sama je ke maksud semua tu.. :)
pastu asik nak meleser macam kucing siam
nak nak kalau dapat yang jenis suka lentok lentokkan kepala kat bahu pompuan tu
aku selalu pergi tengok wayang, kadang2 ngan member, kadang2 sorang pon jadik je
time ni lah macam2 aksi dapat tengok kat dalam panggung tu
drama start je, diaorg pon startlah wayang jugak
berbulu je mata ni tengokkan
tak tengok pon tak boleh jugak sebab dah tentu depan bijik mata ni
main jeling2 je lah dalam gelap tu
alooooooooooooooooooo, pleaselah k.
hilang terus kemachoan sebagai lelaki bila buat macam tu
memang tak boleh blah dengan lelaki yang macam tu
main lentok2 kepala kat awek pulak
patut aweklah yang lentok melentok ni..huahuahaua
alangkan kalau lelaki tu jenis yang anta mesej meleret2 pon aku dah macam bosan giler
ntahla mungkin aku kot yang tak romantik macam orang lain
tapi aku memang tak suka lelaki meleret macam tu
sebab dia buat aku betul2 rasa rimas and tak selesa!

7 comments:

Pen Biru said...

tu bukan manja..tapi ngade2

nabilah_2908 said...

sama lah...tak berkenan juga...macam tak sesuai je..patutnya perempuan la yg kena manja2 kan...

agak terganggu bila lelaki guna ayat macam budak2 yg ada huruf W kat belakang tu..

'tgh buat apeW' erk.....tak boleh terima... :)

Ayen... said...

hehehehe...no komen.

hanginsepoi2 said...

Pen Biru : 2 la pasal..hehehe



Nabilah : ha ah la..tak kene lansung bila laki buat ayat mcm tu..memang out la..hehehe





Ayen : komenlah cikit..hahahaha

Ayen... said...

hehehe....gelilaa nengok lelaki gitu,harap2 saye xdelaa semanje itu kan,uhuks3...

Marya Yusof said...

La ada jugak ke yg buat movie dlm panggung tu...hik3 seram... ;p

hanginsepoi2 said...

Ayen : geli ek..huhuhu



Marya : memang belambak..huhuhuhu